Ablakcsere árak – az olcsóbb drágább 2. rész

Az ablakcsere árak második fontos összetevője az egyéb szükséges alkatrészek, termékek ára.

Ezek az alkatrészek, termékek helyspecifikusak, és attól is függnek, hogy a vevő a nyílászárón kívül még mit szeretne beépíttetni.

Annak eldöntése, hogy szükség van-e sorolókra, toktoldókra a beépítő szakember feladata és felelőssége. 

Vegyük például a statikai sorolót. Amikor nagyméretű nyílást kell elfednünk, és több nyílászárót sorolunk egymás mellé, előfordul, hogy a szerkezet stabilitása érdekében statikai sorolót is be kell építeni.

ablakcsere árak

Abban az esetben, ha a nyílászárókat 90 fokos szögben építjük egymás mellé, 90 fokos sorolót kell beszerelni a nyílászárók közé.
Ezek a sorolók több tízezer forinttal is megnövelhetik az ablakcsere árát. Mi úgy adjuk ki az árajánlatot – már az elsőt is – hogy ezeket a sorolókat is szerepeltetjük, hogy ne érje meglepetés az érdeklődőt, ha később megrendelésre kerül sor. Ne csak a végösszeget nézze az árajánlatban, a tartalmat is!

Ha redőnyt is szeretne, lelkiismeretes szakember toktoldókat is szerel a nyílászárókra.

Erről a témáról bővebben itt olvashat. A toktoldók is megnövelik a nyílászáró, ablak, ajtó árát.

Tartalmazza az Ön által kapott ajánlat fenti alkatrészek árait? Pontosítsa a vállakozóval, mielőtt egy olcsó árajánlat mellett dönt! 

Amennyiben a vevő redőnyt is szeretne vásárolni, el kell döntenie, hogy szúnyoghálós vagy sima redőnyt szeretne. A szúnyoghálós redőny ára jóval magasabb. Alumínium redőny vagy műanyag redőny legyen. Az alumínium redőny jóval drágább a műanyag redőnynél, viszont hőszigetelt. Nálunk vásárolhat hőszigetelt műanyag redőnyt is. Hőszigetelt műanyag redőnyt kevés helyen lehet vásárolni, mi ezen kevesek közé tartozunk.
A külsőtokos redőny és a felsőtokos redőny ára között is nagy a különbség a felsőtokos redőny javára. Viszont előfordulhat, hogy csak felsőtokos redőnyt lehet beépíteni. Panel lakás esetében mindig külsőtokos redőnyt szerelünk fel.

Következő bejegyzésemben az ablakcsere árak harmadik összetevőjét, a szolgáltatások díját fogjuk tüzetesebben megvizsgálni.

Ha részletes árajánlatot szeretne, és nem elégszik meg az ablak árával, kérje ingyenes árajánlatunkat a zöld mezőre kattintva!

műanyag ablak, fa ablak árajánlat kérés

Vagy hívja szakértőnket! Elérhetőségeinket az alábbi zöld mezőre kattintva megtalálja.

műanyag ablak, fa ablak szakmai segítség