Ablakcsere árak – az olcsóbb drágább! 1. rész

Az ablakcsere árak a következőket tartalmazzák:

  • a nyílászáró, ablak, ajtó ára
  • az egyéb szükséges alkatrészek, termékek ára, melyek helyspecifikusak, és attól is függnek, hogy a vevő a nyílászárón kívül még mit szeretne beépíttetni
  • a szolgáltatások díja: szállítás, bontás, beépítés, bontott termékek elszállítása, utólagos helyreállító kőműves munka
  • ÁFA

Az ablakcsere árak minden összetevője nagyon fontos, és javaslom, hogy ne az ár legyen a legfontosabb annak eldöntésében, hogy kinél rendeli meg a nyílászárókat. Természetesen fontos szempont az ár is, de feltétlenül nézze meg, hogy az ár milyen műszaki paramétereket takar, nehogy végül az olcsóbb drágább legyen!

 

ablakcsere árak

A nyílászáró, ablak, ajtó ára:

Az ablak ár nagymértékben függ attól, hogy milyen profilból készül a nyílászáró, milyen vastag a profil, hány légkamrás, hány tömítése van. A német profilból készült ablakok megbízhatóak, például a Salamander. Nálunk ne keressen kínai vagy szlovák profilból készült nyílászárókat. Minél vastagabb a profil, és minél több tömítéssel készül, annál jobb a szigetelése, természetesen ez az árat is befolyásolja.

A nyílászáró ár attól is függ, hogy milyen vasalattal szerelik. Nem érdemes olcsóbb vasalattal szerelt nyílászárót választani, mert könnyen meghibásodhat, és a vasalat javításának költsége 1 év után már a vevőt terheli. Ha pedig 1 éven belül romlik el, akkor is rengeteg bosszúságot okoz, ha nem tudja kinyitni vagy becsukni az ablakot. ROTO NT, MACO vasalatot ajánlok. Nálunk csak minőségi vasalattal szerelt nyílászárókat lehet vásárolni.

Hány rétegű üveggel készül a nyílászáró? Ez a kérdés is nagymértékben befolyásolja az árat. 2 vagy 3 rétegű az üveg? Ha 3 rétegű, akkor az egyes rétegek milyen vastagságúak?

Van-e

  • biztonsági fólia az üvegen
  • zárható kilincs az ablakon
  • biztonsági vasalat a nyílászárón?

Hol készül a nyílászáró?

Az ablakcsere árak szempontjából nem mindegy, hogy az alapanyagokból hol gyártják az ablakokat, nyílászárókat. Egy számítógép által vezérelt modern gyárban vagy egy kis sufniban, kézzel összetákolva. Jó, ha a nyílászáróknak van CE minősítése, mert ez azt jelenti, hogy a gyártást és az ablakokat, nyílászárókat külső szakértők is vizsgálják, hogy megfelelnek-e a teljesítmény nyilatkozatban foglaltaknak.

Tartalmazza az Ön által kapott ajánlat fenti műszaki paramétereket, jellemzőket? Pontosítsa a vállakozóval, mielőtt egy olcsó árajánlat mellett dönt!

Következő bejegyzésemben az egyéb szükséges alkatrészek, termékek áráról fogok írni. Hogy mit kell és mit szeretne még beépíttetni és felszereltetni a nyílászárókon kívül, szintén nagymértékben befolyásolja az ablakcsere árát.

Ha kíváncsi, hogy mennyibe kerülne az ablakcsere Önnél,

műanyag ablak, fa ablak árajánlat kérés

Szakmai segítségért keressen bizalommal! Elérhetőségeinket megtalálja az alábbi zöld mezőre kattintva.

műanyag ablak, fa ablak szakmai segítség