Ablakcsere árak Budapest

Az ablakcsere árak a nyílászárók árán kívül tartalmazzák még a toktoldók, sorolók, párkány, könyöklő, takaróléc, redőny, szúnyogháló, reluxa árát, a szállítás, bontás, beépítés, bontott anyag elszállítás munkadíját is.

Nyílászáró árakat feltüntettem már a honlapunkon, ha

ide kattint

megnézheti a táblázatot.

Felhívom azonban a figyelmét, hogy egyéb költségekkel is kalkulálnia kell.

Például, ha redőnyt is szeretne, toktoldókat is kell az ablak oldalára és tetejére felszerelni, hogy miért? Bővebben

itt olvashat

a toktoldók szükségességéről.

Ha több nyílászárót kell egymás mellé beépíteni, mindenképpen szükséges rejtett soroló felszerelése, hogy a nyílászárók egy síkban legyenek.

Panellakás ablakcsere esetén takaróléccel fedjük el a beton és az ablak közötti hézagot kitöltő purhabot. Tégla lakás esetében ez egy kicsit drágább, ugyanis az esetek többségében nem elegendő a takaróléc, utólagos kőműves munkára is szükség van, ami sokszor nagyobb összeget jelent, mint maga a beépítés munkadíja.

Általában amikor ablakot cserélünk, párkányt és könyöklőt is szoktuk cserélni.

Az ablakcsere árak jelentős részét teszik ki a szolgáltatások díjai, miután nagy és nehéz szerkezeteket kell mozgatni és szakszerűen kell elvégezni a munkát.

Minden lakás más, még a panellakások nyílásai között is vannak centimétereket jelentő különbségek. Centimétereken múlhat, hogy be lehet-e építeni egy ablakot egy adott nyílásba vagy sem. Ha jóval kisebb az ablak, mint a nyílás, az is gondot okoz, például, hogy a szigetelés nem lesz megfelelő, és az új nyílászáró mellett bejön a hideg.

 

ablakcsere

 

Árkülönbséget jelen és nem keveset az is, hogy milyen redőnyt lehet beszerelni az adott helyszínen. Egy külsőtokos redőny jóval olcsóbb, mint egy felsőtokos redőny.

Mindenféleképpen javaslom tehát, hogy kérjen árajánlatot vagy hívjon telefonon, hogy ezeket a részletkérdéseket megbeszélhessük, annak érdekében, hogy ne érje kellemetlen meglepetés, ha kiderül, hogy az ablakcsere jóval többe fog kerülni, mint azt gondolta. Mi az ablakcsere árajánlatot nem lecsupaszítva készítjük el, hanem minden esetleges plusz költségre felhívjuk a figyelmet.

Részletes árajánlatot a zöld mezőre kattintva kérjen!

műanyag ablak, fa ablak árajánlat kérés

Ha tanácsadásra van szüksége, elérhetőségeinkért

ide kattintson!