Ablakcsere az Apolló Ablaknál

Ha már előre fél, hogy jön a tél, a hideg, és este otthon fagyoskodik a huzatos lakásban. Ha már egész évben retteg, hogy mikor jön meg az első horribilis fűtésszámla. Ha már elege van abból, hogy csukott ablaknál sincs csönd a lakásban, mert csak az utcazajt hallgatja, akkor itt jó helyen jár.

Igen, Önnek sem kell többet otthon fagyoskodnia a zajos lakásban, és kidobni a pénzt fűtésre az ablakon. Költse a megtakarított pénzt hobbijára, családjára, vagy amire csak akarja!

Biztosan Ön is tudja, hogy ez a probléma olyan, mint az autószerelés vagy a fogorvos, minél tovább halogatja, annál jobban fog fájni a végén és annál többe fog kerülni. A legtöbb ember, ha nem zárnak megfelelően régi ablakai, szigetelőszalaggal ragasztja körbe a nyílászárókat, rongyokkal tömködi a nyílásokat.

ablakcsere

Az a baj ezekkel a megoldásokkal, hogy nem a valódi problémát, csak a tüneteit próbálják meg kezelni, azt se hatékonyan, így továbbra is rengeteg pénzt dob ki az ablakon.  A nyílászárók igen nagy nyílásokat fednek. Régebben az ablakok üvegezése csak egyrétegű volt. A kétrétegű üvegezésű nyílászárók üvegrétegei között csak levegő volt.
Ön csak elvesztegeti a pénzt, az időt, ha megpróbálja házilag megoldani a problémát, és tovább tűri azt, hogy hideg van, beázik a lakása és fizeti a horribilis fűtés számlákat. Ez a folyamat oda vezet, hogy Ön csak fagyoskodik, és a végén még ingatlana értéke is csökkenni fog, ha az ablakcsere elmarad. Lakása energetikai tanúsítványában ugyanis szerepelni fog a nyílászárók hőátbocsátási mutatója is, a beázások pedig rongálják a berendezéseket.

Az Apolló Ablak csapata több, mint egy évtizedes tapasztalattal a háta mögött kitanulta, megismerte a nyílászáró gyártás és kereskedelem minden fortélyát. Ismerjük a gyártókat, a termékeket, az árakat. Amennyiben szüksége van beszerelésre, mi azt is vállaljuk, hiszen tapasztalt, megbízható beépítő szakemberekkel dolgozunk együtt.
Akár 30% fűtési költséget is megspórolhat új, modern nyílászárókkal, ha azokat jó szakemberek szerelik be.

Hogyan lettem nyílászáró kereskedő?

Jó pár évvel ezelőtt ismerősöm elhatározta, hogy kicserélteti régi nyílászáróit. Megrendelte egy kereskedőnél, előleget fizetett és várta a nyílászárókat. Jó pár hét eltelt már, de a nyílászárók nem érkeztek meg. Mikor érdeklődött, hogy mikor fogják beszerelni az új ablakokat, azt a választ kapta, hogy még nem gyártották le a gyárban. Már több, mint két hónap eltelt, de a nyílászárók még mindig nem érkeztek meg. Utána azt a választ kapta, hogy az ablakok már megérkeztek, de törött üveggel, ezért újra kell őket gyártani. Három hónap is eltelt, ekkor  ismerősöm már nagyon aggódott, és érdeklődött a gyárban is, hogy mikor fogják legyártani az ablakokat. Ekkor derült ki, hogy a kereskedő még meg sem rendelte. Közben az ismerősöm rendőrségi feljelentést tett.  A cég időközben megszűnt, ismerősöm a pénzét sosem kapta vissza.
Az ablakcsere pedig egyre égetőbbé vált számára, és persze nem bízott már senkiben. Miután kereskedelmi végzettséggel rendelkezem, és kereskedelemben vállalkoztam már akkor is, elhatároztam, hogy segítek neki, nehogy még egyszer pórul járjon. Megkerestem nyílászáró gyártókat, megismerkedtem a gyártási folyamatokkal, tárgyalásokat folytattam, prospektusokat, műszaki leírásokat olvastam, nyílászáró metszeteket hasonlítgattam egymáshoz, egyszóval elmélyedtem a nyílászárók világában. Minél inkább megismertem a szakterületet, annál inkább megtetszett.

A megfelelő szakemberek kiválasztása

De nemcsak jó ablakra, ajtóra volt szükségem.  Ki fogja felmérni és beépíteni ismerősömnél a nyílászárókat? Mikor láttam a nyílászáró szakma buktatóit, már bizonyossá vált számomra, hogy nagyon sok minden a beépítők hozzáértésén, szakértelmén múlik. Vásárolhatok én akármilyen jó és szép ablakot, ha rosszul mérik fel és rosszul építik be a nyílászárókat, csak kidobott pénz az ablakon. Érdeklődtem a gyártóknál, ismeretségi körben, előfordult, hogy kihívtam magamhoz próbaként felmérni nyílászáró beépítőt. Elméletben már tudtam, mit és hogyan kell csinálni. Egyszóval „vizsgáztattam” a beépítőket, csak ők nem tudtak róla. A vizsgán csak egyetlen egy vállalkozó ment át. Vele megállapodtam, hogy felméri és beépíti ismerősöm lakásában a nyílászárókat, én pedig megrendelem az ablakokat az általam kiválasztott gyárban.
Időközben még felvetődtek további kérdések is, például, hogy hol vegyek párkányt, takarólécet, redőnyt. Az ablakok 4 hét múlva elkészültek, addig időm nagy részét a párkányos és redőnyös felkutatásával töltöttem.
Újabb kérdés: Hova fogom vinni az ablakcsere során kibontott nyílászárókat? Felkutattam egy helyet, ahova el lehet vinni a nyílászárókat, és ott ártalmatlanítják. Az ablak ugyanis veszélyes hulladék, nem lehet csak úgy kidobni a szemétbe. Ezen felül komoly bírságot kockáztat az, aki ilyen módon jár el.

Elérkezett a nagy nap, reggel 8 órára már ott voltunk ismerősöm lakásában. A beépítő és kollégája nagyon szépen dolgoztak, az ablakcsere gond nélkül lezajlott. A nyílászárók gyönyörűek lettek, a fűtésszámla csökkent, úgyhogy azóta már többször is megtérült az ára.

ablakcsere

Az ismerősöm kb. 2 hónap múlva felhívott telefonon, hogy a szomszédjánál le tudnám-e bonyolítani az ablakcserét. Így kezdődött, s azóta folyamatosan vannak  megbízásaink. A beépítő csapat már bővült, új munkatárs csak megbízható, munkájára igényes, lelkiismeretes, jó szakember lehet.

Most Önön a sor! Itt az ideje, hogy Ön se fagyoskodjon többé, hanem élvezze a meleg lakást és közben  rengeteg pénzt megtakarítson.

Telefonáljon:  0630-249-0087 vagy írjon e-mail-t: info@apolloablak.hu, és készséggel adunk ingyenes szakmai tanácsot. Vagy kattintson ide, és kérje ingyenes ajánlatunkat!

műanyag ablak, fa ablak árajánlat kérés