Ablakcsere télen – sokkal gyorsabb

Az ablakcsere nem csak tavasszal időszerű. Sokan halogatják az ablak vásárlást, de nem érdemes.

Miért? Mert már idén csökkentheti energia számláit. Ezen kívül télen a gyártók nincsenek annyira leterhelve, így az új ablak, új ajtó, új nyílászáró sokkal hamarabb elkészül.

ablakcsere

Ne féljen attól, hogy nagyon kihűl lakása a nyílászáró csere ideje alatt. A jó szakemberek kb. 20 perc alatt lezárják a nyílást az új ablakkal. Télen a beépítők téli purhabbal dolgoznak, amit kifejezetten téli használatra fejlesztettek ki a szakemberek. Ebből következik, hogy télen is jó minőségű munkát tudnak a beépítők végezni.

Kevesen tudják, hogy létezik már hőszigetelt műanyag redőny, igaz kevesen is gyártják. Nálunk évek óta kapható hőszigetelt lamellás műanyag redőny. Ha hőszigetelt redőnyt szeretne, nem kell drága alumínium redőnyt vásárolnia. Egy alumínium redőny 2,5 – szer kerül többe, mint egy műanyag redőny. A hőszigetelt redőny jó szolgálatot tesz télen is és nyáron is. Télen kevesebb lesz a fűtésszámlája, nyáron pedig nem melegszik fel annyira a lakás.

műanyag ablak, fa ablak árajánlat kérés

Ablakcsere? Mivel jár?

-felmérés
-szakmai tanácsadás
-megrendelés
-szállítás
-tokba építés vagy bontás-beépítés, szükség esetén kőműves munka
-bontott szerkezetek elszállítása

ablakcsere

Hogyan készüljek fel az ablakcserére?

Mielőtt az ablakcsere elkezdődik, érdemes leteríteni festékboltban kapható fóliával a padlót, mert a nyílászáró csere sajnos porral jár.
Tegye szabaddá a nyílászárókhoz vezető utat, az ablak környékéről pakoljon el, hogy a kollégák könnyebben tudjanak dolgozni, és a bútorok se sérüljenek.

Mennyi időt vesz igénybe egy 3 szobás lakás ablakainak cseréje? 

1 nap alatt végzünk még akkor is, ha redőnycsere is párosul a nyílászáró cseréhez. A kőműves visszajavítási munkák vesznek igénybe 1 további napot.