Rólunk mondták

Az Apolló Ablak 6 éve foglalkozik nyílászárók forgalmazásával és azok szakszerű beépítésével. Az elmúlt években megszerzett műszaki és kereskedelmi tapasztalataink alapján működésünket és terméklistánkat úgy alakítottuk ki, hogy az általunk legfontosabbnak tartott három szempontnak- MINŐSÉG-ÁR-VEVŐKÖZPONTÚSÁG- megfeleljenek. Célunk, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat kínáljunk, melyek ár-érték aránya kiváló és maradéktalanul megfelelnek vásárlóink elképzeléseinek. Számunkra az elégedett vásárló a legnagyobb elismerés!

Műanyag ablak vásárlás
Veres Család
Budapest
"Fiatal házasok vagyunk. Első lakásunk felújításakor szembesültünk azzal, hogy milyen nagy a választék a nyílászáró piacon. Az Apolló Ablak munkatársaival azonban hamar megtaláltuk azokat az ablakokat, melyek számunkra a leginkább megfelelőek ár és minőség szempontjából is. Szívesen ajánljuk az Apolló Ablakot ismerőseinknek!"

műanyag ablak vásárlás
Koleszár András
Dunakeszi
"Kiváló minőségű termékek, kedves kiszolgálás, precíz, pontos, gyors munka! Röviden így tudom jellemezni az Apolló Ablakot."

Műanyag ablak vásárlás, ablakcsere
K. Béla
Budapest
"Több árajánlatot is kaptam az Apolló Ablaktól. Sokat válogattam, mert egy ablakcserét nagyon át kell gondolni. Készségesek, türelmesek és kedvesek voltak, sok jó tanácsot kaptam tőlük. Az ablakaimmal nagyon meg vagyok elégedve. Köszönöm!"