Rólunk

ablak profil

Kalocsai Györgyi vagyok, nyílászáró kereskedő.

Mindig is érdekelt a kereskedelem. Az érettségi után nem volt kérdés, hogy tovább tanulok.

Egyenes út vezetett  a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolára, ahol üzemgazdász oklevelet szereztem.

A főiskola elvégzése után az üvegkereskedelemben majd az élelmiszer kereskedelemben dolgoztam évekig.

Megszülettek a gyermekeim, életem legboldogabb időszaka volt a velük otthon töltött évek. Mikor gyermekeim óvodába kezdtek járni, nem igazán tudtam összeegyeztetni a kötött munkahelyet a gyermekneveléssel.

Kiváltottam hát vállalkozói igazolványomat, és elkezdtem jutalékért  mások termékeit értékesíteni. Mindig csak olyan termékeket értékesítettem, melyeknek hasznossága megkérdőjelezhetetlen volt számomra. Egymás után jöttek a sikeres értékesítések, rengeteg emberrel megismerkedtem. Egy idő után már engem kerestek, hogy vállaljam el pl. édesség vagy könyv értékesítsét. B2B területen dolgoztam.  Pár év után úgy gondoltam, talán jobb lenne, ha igazi kereskedelmet folytatnék, tehát a beszerzéstől  az értékesítésig minden rajtam keresztül futna. Mikor egyik ismerősöm pórul járt egy ablak vásárlás során, megismerkedtem a nyílászárókkal, a nyílászáró piaccal.

A történetet itt elolvashatja részletesen. 

Magával ragadtak az események, egyik megkeresés a másik után jött, és ez még ma is tart. Azóta a gyermekeim felnőttek.  Már több, mint 10 éve történtek ezek az események, de azóta sem szűnt meg elhivatottságom.

Nagyon jó érzés, amikor látom, hogy egy lakás díszévé válnak az általam forgalmazott és a kollégáim által beépített nyílászárók, ablakok, ajtók. Ez a munka nagyon sok kihívással jár, sok ember igényeit, munkáját kell összehangolnom a nyílászáró megrendelésétől a beépítésig, ezen felül nagyfokú precizitást, egyben rugalmasságot követel.  Akkor végzem jól a munkámat, ha a megrendelők ezt nem is sejtik. Én ezt a sok nehézséget leveszem megrendelőim válláról, és a sok munka után öröm, amikor az ügyfeleim elégedettek.