Milyen ablakot vegyek? A színek.

A műanyag ablakok erkélyajtók alapszíne fehér.
A fehér szín soha nem megy ki a divatból, elegáns és minden színhez illik.

Felár ellenében a műanyag ablak, ajtó külső és belső oldalának színe megváltoztatható. A színválasztás során szabadon engedhetjük fantáziánkat.

 

műanyag ablak, fa ablak árajánlat kérés

A fahatású fólia a természetes színért

A gyártó egy speciális fahatású fóliát húz a még lágy műanyag ablak profilra, ezzel érve el a szinte tökéletes fa hatást. A kívül fóliás, belül fehér műanyag ablakok, ajtók esetében a profil alapszíne fehér, míg a kívül-belül fóliás szerkezetek esetében a műanyag ablak profil alaptest színe a fólia alapszínével megegyezik.

 

műanyag ablak szin
Színes műanyag ablak akrylcolorral
Színes műanyag ablakprofilokkal hangsúlyosabbá teheti homlokzatát. Az ipari épületek is szembetűnővé válnak.
Az acrylcolor színezési eljárás –coextrudálás -során a fehér PVC alaptest és a színes acrylüveg egy munkafolyamat során egymástól elválaszthatatlanul összeolvad. A két anyag összeolvadása következtében egy mattselyem profilfelület keletkezik. A külső színes acrylüveg felület kétszer keményebb a fehér műanyag ablakok felületénél. Magas karcállóságot mutat és tökéletesen ellenáll az időjárás viszontagságainak, még a jégesőnek is. A műanyag ablakprofil fehér belső oldala biztosítja, hogy az ablak és a lakás, ház belső tere összhangban legyen.

 

műanyag ablak, fa ablak szakmai segítség

 

Itt olvashat még részletesebben a műanyag ablak színezéséről.